Cremeren

Cremeren

Crematie

De laaste jaren zijn het aantal crematoria enorm toegenomen. De mogelijkheden zijn divers en het is dan ook belangrijk om een crematorium te kiezen die aan uw wensen en verwachtingen voldoen. Wij werken nauw samen met de crematoria in onze regio en ervaren telkens weer de gastvrijheid en betrokkenheid waar zij voor staan.

Crematorium: Yardenhuis Gouwestreek (De IJsselhof), Goejanverwelledijk 6 in Gouda
Dit crematorium ligt aan de Hollandsche IJssel in een parkachtige omgeving. De kapelachtige aula biedt ruimte aan 140 zitplaatsen en vanuit de aula kunt u via het bomenlaantje uw dierbare (indien gewenst) begeleiden naar de crematieruimte. Crematorium Yardenhuis Gouwestreek heeft geen mogelijkheid tot opbaren.

Crematorium: Noorderveld, Structuurbaan 1 in Nieuwegein
Het crematorium bevindt zich aan de rand van Nieuwegein in een landelijke omgeving met veel groen en water. De aula heeft 140 zitplaatsen. Crematorium Noorderveld heeft de mogelijkheid tot opbaren.

Crematorium Domstede, Proostwetering 8 in Utrecht.
Dit centraal gelegen en moderne crematorium heeft 165 zitplaatsen. Het is een mooi gebouw met ronde organische vormen met veel glas en natuurlijk licht. Dit crematorium leent zich ook prima voor een afscheid in (kleine)familiekring. Inplaats van de aula kan het afscheid plaatsvinden in de zogenaamde familiehuiskamer. In deze kamer is ruimte voor maximaal 25 personen.  Crematorium Domstede heeft diverse mogelijkheden tot opbaren. Zij beschikken over twee -24 uurs- kamers. U, als nabestaande, krijgt van deze kamer een sleutel en u kunt uw dierbare bezoeken wanneer het u uitkomt. 

Crematorium Daelwijck, Floridadreef 7 in Utrecht.
Crematorium Daelwijck beschikt over twee aula's. De grote aula heeft zitplaatsen voor 260 personen. De kleine (ronde) aula is geschikt voor een bijeenkomst tot 60 personen. Dit crematorium heeft tevens een Grand Café wat zich bijzonder goed leent voor een informeler afscheid. Het Grand Café heeft uitzicht op de karakteristieke vijver met een prachtige fontein. Crematorium Daelwijck heeft mogelijkheden tot opbaren in het naastgelegen uitvaartcentrum.

Crematorium Den en Rust, Frans Halslaan 27 in Bilthoven.
Dit crematorium staat bekend om haar schitterende ''boslaan''. Vanuit de aula kunt u zien dat dit crematorium zich in een bosrijke omgeving bevindt. De aula van crematorium Den en Rust heeft 100 zitplaatsen. Crematorium Den en Rust heeft geen mogelijkheid tot opbaren.

Ieder crematoria heeft zijn eigen karakter, kenmerk en mogelijkheden. Het is daarom belangrijk om een passend crematorium te kiezen welke aan uw wensen voldoen. Door onze ervaringen met deze crematoria kunnen wij u hierin goed adviseren.