Ans van Vulpen

Ans van Vulpen

Mijn naam is Ans van Vulpen en ik woon in Montfoort.

Het grootste gedeelte van mijn leven ben ik werkzaam geweest in de dienstverlening, waarvan 12 jaar als zelfstandig onderneemster.
Al mijn ervaringen, organisatietallent, mensenkennis en creativiteit heb ik meegenomen in mijn carrièreswitch naar de uitvaartbranche. Inmiddels alweer een kleine 12 jaar ervaring in deze branche en sinds 2013 de trotse eigenaar van Uitvaartzorg Memorans in Montfoort.

Ik vind het fijn om nog steeds te mogen zorgen, verzorgen en ontzorgen. Of het nu gaat om een traditionele of een eigentijdse uitvaart, het is telkens weer een eer om nabestaanden te ondersteunen en te begeleiden zodat we samen een mooie en persoonlijke uitvaart mogen realiseren.

Ik heb van dichtbij ervaren hoe echte betrokkenheid en professionaliteit het verschil maken tussen een uitvaart en een uitvaart die een ‘levende’ herinnering achterlaat.

Trots ben ik op mijn onderneming en nog meer op mijn collega's die mij dag en nacht bijstaan. Hun betrokkenheid, flexibiliteit, passie en eigen professionaliteit hebben Uitvaartzorg Memorans naam gegeven.

Uitvaartzorg Memorans is onder andere werkzaam in de omgeving; Montfoort, Lopik, Linschoten, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Utrecht, Bilthoven, Driebergen, Zeist en Doorn.