Wie zijn wij ?

Wie zijn wij ?

Ans van Vulpen

Mijn naam is Ans van Vulpen en ik woon in Montfoort.

Het grootste gedeelte van mijn leven ben ik werkzaam geweest in de dienstverlening, waarvan 12 jaar als zelfstandig onderneemster. Al mijn ervaringen, organisatietallent, mensenkennis en creativiteit heb ik meegenomen in mijn carrièreswitch naar de uitvaartbranche. Inmiddels alweer een kleine 12 jaar ervaring in deze branche en sinds 2013 de trotse eigenaar van Uitvaartzorg Memorans in Montfoort.

Ik vind het fijn om nog steeds te mogen zorgen, verzorgen en ontzorgen. Of het nu gaat om een traditionele of een eigentijdse uitvaart, het is telkens weer een eer om nabestaanden te ondersteunen en te begeleiden zodat we samen een mooie en persoonlijke uitvaart mogen realiseren.

Ik heb van dichtbij ervaren hoe echte betrokkenheid en professionaliteit het verschil maken tussen een uitvaart en een uitvaart die een ‘levende’ herinnering achterlaat. Trots ben ik op mijn onderneming en nog meer op mijn collega's die mij dag en nacht bijstaan. Hun betrokkenheid, flexibiliteit, passie en eigen professionaliteit hebben Uitvaartzorg Memorans naam gegeven.

Uitvaartzorg Memorans is onder andere werkzaam in de omgeving; Montfoort, Lopik, Linschoten, IJsselstein, Nieuwegein, Oudewater, Utrecht, Bilthoven, Driebergen, Zeist en Doorn.

Annemarie Spruit

Mijn naam is Annemarie Spruit en ik woon met mijn gezin in Blokland te Montfoort. Daar run ik een salon voor huidverzorging, pedicure en massage. Daarnaast ben ik werkzaam in Schoonhoven waar ik mensen met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel begeleid.

Via Memorans Uitvaartzorg kunt u mij tegen komen als assistent bij een laatste verzorging of met een uitvaart.

Ans is mijn schoonzus en zodoende heb ik aan de voet gestaan van haar carrièreswitch en de opstart van Memorans. Het was, en is nog steeds heerlijk om mee te mogen denken en deel te mogen uitmaken van haar team. Mensen vragen vaak aan mij wat ik nu zo “leuk” vind aan dit werk. Natuurlijk is dit woord wat ongelukkig gekozen. Wat ’t voor mij bijzonder maakt is dat je mensen daadwerkelijk kunt helpen tijdens hun kwetsbaarste momenten. Ik vind het belangrijk dat nabestaanden zo prettig en relaxt mogelijk, op een waardige manier afscheid kunnen nemen van hun dierbare en daar later met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Dat wij hen zoveel mogelijk ballast uit handen hebben kunnen nemen, en hen mogelijkheden hebben aangereikt, waar ze zelf door verdriet of onbekendheid niet opgekomen zouden zijn. Maar ook dat zij door vertrouwen in ons over kleine grenzen gaan wat hun verwerking ten goede komt.

Ik ben er trots op om deel uit te maken van dit fijne team.

Contact

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen